ၾကက္သြန္ျဖဴစားျခင္းရဲ့ အက်ိဳးေက်းဇူးတစ္ခု
ဂ်ပန္ဆူဇူကီး ေဆးတကၠသိုလ္ရဲ့ ေလ့လားမူအရ ၾကက္သြန္ျဖဴမွာ Allixin နဲ့ Vanadiun ဆိုတဲ့ သတၱဳဓာတ္ႏွစ္မိ်ဳးပါ၀င္ေနျပီး အဲ့ဒီသတၱဳဓာတ္ေတြဟာ ပန္ကရိယ ကေန အင္ဆူလင္ပမာဏမ်ားမ်ားထြက္ေစတာေၾကာင့္ ဆီးခ်ိဳေရာဂါရွိတဲ့သူေတြအတြက္ သင့္ေတာ္ေၾကာင္း သိရပါတယ္။
ဇြန္ခိုင္ဦး (ေဆး၀ါးတကၠသိုလ္)
ဒီေန့ေခတ္စားေနတဲ့ အဆီစုတ္ထုတ္တဲ့နည္းေတြလုပ္တာေကာင္းပါသလား
အဆီစုပ္ထုတ္တဲ့ နည္းကိုေတာ့ ဆရာတို့အားမေပးဘူး။ ဒါက ေရရွည္မရဘူး။ စုပ္ထုတ္လိုက္တဲ့ ခဏပဲ။ ေနာက္ပိုင္းဘ၀ေနထိုင္စားေသာက္မူပံုစံ Lifestyle) ကိုမထိန္းဘူးဆိုရင္ အဆီေတြျပန္တတ္လာနိုင္ပါတယ္။
ေဒါက္တာ ဦးကိုကို ( သမားေတာ္ၾကီး)
No comments:
Post a Comment